Bernice Ybarra

Olen ollut satunnaisia ​​neuvonantajia, jotka olivat siellä aina tarvitsin apua, koska kodin tai terveyden olosuhteista. Olen työskennellyt alle useiden ohjaajien ja professorien, jotka olivat enemmän kuin taipuvaisia ​​tarjota aikaa tutkija. Mutta pohjimmiltaan pikalainat tavoitteeni on ollut unelmani, ja olen haluttu täydellinen unelmieni asetetun ajan. Olen asettanut minun määräajat, ja niissä opiskeli peräti näennäisesti.

Opiskelijan tulisi käyttää vähintään kaksi tuntia päivässä kotitehtäviä, ja he saavat koko luokan hieno. Kuluttaa enemmän kuin kaksi tuntia päivässä ja saat A ja korkeampi GPA. Koulutus tarkoittaa ensi kuinka paljon aikaa yksi on taipuvainen laittaa siihen. Sen sijaan, tarkkailla elokuva, käyttää aikaa analyysiin ja tutkimukseen. Sen sijaan, että kahvilassa ystävien, käytä aikaa laittaa kirjallisesti paperilla. Sen sijaan, että viikoittainen bar tasalla ystävien, käytä tässä vaiheessa vastata virkaa.

sijasta elämän, käytä aikaa saada tutkinto. Yksi arvosanoja heijastavat kerta on valmis maksamaan yhdessä hänen opiskeluaikaa.