Tarkastellaan Online Perustutkintoa

Business hallinto tasoilla tarjota laaja-alaisesti yritysten halutaan valmistautua johtotehtävissä useilla teollisuuden aloilla. Itse asiassa, esimiestaitojen ja johdon menetelmät ovat suolet Southern New Hampshire yliopiston BS Business Administration sovellus. SNHU n online-yritys tutkintoihin toimittaa sen rikas historia yli 80 vuotta tarjota suhteellisen halpaa pääsy korkea koulutus – erityisesti yrityksen ala – ja sisältävät asiantuntemusta ammattitaitoisen yrityksen ammattilaisia, jotka tietävät, mitä se tekee saavuttaa maailmanlaajuiset markkinat. Toimielimen online-yritys ohjelmat hyväksyy Akkreditointi neuvoston kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat ACBSP. Mukaan NH Center järjestöille, laajentaa erikoistuminen voittoa on luonut kysyntää korkeampaa koulutusta ihmisille, jotka ovat päättäneet omistautua voittoa uraa.

liiketoiminta “tekee hyvää” tarvitsee johtajia, joilla on vahva yritys harkintakyky ruorissa, ja SNHU n BS Business Administration kanssa huomiota voittoa ohjaus on tarvittavat liiketoiminnan perusta, jossa on tukeva käsitellä avustuksen kirjoittaminen, pikalainaa valtiollisten ja voittoa kirjanpito, voittoa ohjaus ja yrittäjyyttä. Kanssa 21% ennustettu työpaikkojen kasvu ilmoittamien USBLS, tämä kandidaatin lainaa mahdollisuus tehdä hyvin, kun tekee hyvää muille. Ehkä harjoittamisesta Internet BS Business Administration on enemmän henkilökohtainen tarkoitusta. Toki, voit olla korkeasti koulutettuja tuottaa lisäarvoa tahansa joukko yrityksiä, mutta olet enemmän utelias noin käyttämällä taitoja ja tietoja yrittäjähenkisemmällä rooli. SNHU huomion pienten yritysten ohjaus tuo kaikki tarpeet – kirjanpito, rahoitus, henkilöresurssit, johtaminen ja mainonnan ja markkinoinnin – osaksi alueen omistavien tai ylläpitävien pienelle yritykselle.