Kriminologian Certificate Online Justice Studies SNHU

Mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labor Statistics, mahdollisuuksia asiantuntijoille haluavat tulla henkilökohtainen etsiviä ja tutkijat ennakoidaan kasvavan 11 prosenttiyksikköä kautta 2022. Tutkinnon meidän kriminologian todistus verkossa usein lopettaneet AS Justice Studies verkossa tai BS Criminal Justice verkossa. Ne jo henkilöstö ovat paremmin valmistautuneita urakehityksen poliisitoiminta, lainvalvonnan, liittovaltion palvelu virastot, terrorismin ehkäisy, tuomioistuimet, korjaukset, riidanratkaisu, uhri asianajo, armeijan ja enemmän.

Opiskelija yrittää uraa lainvalvonnan tulee huomioida, että lisäkoulutusta voidaan vaatia riippuu määritetyn roolin. Tämä kurssi tarkastaa problematiikka arvokas persoonallisuus roisto toimia uhri. Sisältö on tarkoitus kehittää tietäen, mitä tarkoittaa olla uhreiksi, lisäämällä fyysistä, psyykkistä ja raha vaikutus rikoksen kun uhrit, heidän kotitaloudet, ja yhteiskunnan normaalia. Erityistä huomiota kiinnitetään tiettyihin joutuneista i. e.

eloonjääneitä henkirikosten, seksuaalinen hyökkäys, ja perheväkivalta, lisäkärsimyksiltä rikollisen järjestelmän, uhri vihjeitä järjestelmiä, ja tulevaisuuden suuntauksia alan. Täydellinen tutkimuksen siitä, miten Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä on vastannut uhrien tarpeisiin on osa kurssin sisältöä ja liittyy tarkistaa uhrin todistuksen klo tuomitseminen ja parole ja koeajalle kuulemistilaisuuksia, uhri ilmoituksen, Meghan laki, uhri neuvonta- ja vakuutuksen asiantuntemusta, ja muut keinot, jossa oikeusjärjestelmä takaa uhri osallistumisen aikana tuomiomalli vaiheessa.