Look at The UX Ura Handbook “Luova Group

Muunneltavuus on myös ratkaisevan tärkeää, koska teknologia mahdollistaa sopeutua. Mutta kun se tulee asiantuntija harjoitteluun, erilaisia ​​UX uran tarkoittaa ei ole vallalla skillset. “Esimerkiksi käyttäjän tutkijan tulee olla taitoja kytketty järkevä tieteellinen päättely yhdistettynä tahdon etsintä, kun taas visuaalinen suunnittelija tarvitsee taiteellista osaamista sekoittaa luovuutta” Lebson toteaa. Perustettu ammattilaiset saattavat myös kyetä tekemään, että jotkut heidän kekseliäs työssä sovelletaan jo UX.

“Joskus se on asia laittaa spin seikkailu” Lebson sanoo. “Esimerkiksi copywriters voi pystyä tekemään niin, että heidän seikkailu on UX liittyy, erittäin siinä tapauksessa, että he ilmaisemaan, että he ymmärtäneet toiveet loppukäyttäjän ja hyödyntää UX ideoita tehdä niiden sisältöä käyttökelpoisempia. Jopa sosiaalisen median johtaja voisi tehdä asiassa siitä, miten he käyttivät sosiaalisen median taidot parantaa tuotteiden käytettävyyttä. Tämä voisi todennäköisesti toimittaa jalka on ovi, ja sitten kun ovi on auki ne voisivat laajentaa toimintaansa muille alueille UX, oppimisen kuin ne menevät ja kerätä UX työnäytteitä niiden salkun.