Audrey Greathouse SNHU

pudotin pois college kun minun ensimmäisellä neljänneksellä, täysin tyytymätön vain yksipuolinen politiikka perustamisen ja sukupuolen ja lääkkeiden tutkija perinne. Onneksi on ollut SNHU. Avosylin ja loistavasti yksinkertainen hakuprosessi, he tervetulleita minut ohjelmisto, joka haastoi minut ajattelemaan itse, ja ajatella paljon! Lähes kolmen vuoden ajan, olen työskennellyt pääasiassa ideologisesti suvaitsevainen ja älyllisesti lajitelma oppineita I ‘ve koskaan tuntenut. Tällä SNHU, minun koulunkäynti on mitä tarvitsen sen olevan ja vain riippuen siitä, kuinka stimuloitua olen. Niinpä aion valmistuttuaan magna cum laude tänä kesänä, koko vuosi ennen useimmat minun lukion valmistuvan luokan.

saavutettavissa, mutta syvästi henkisesti vaikea kurssi kuormia jokaisessa luokassa, en todellakaan tunne, että pääsin tänne joka en olisi ollut kaikkien muiden laitos kansakunnan. Ei kytketä mihinkään fyysiseen toimielimelle, minä vapaasti matkustaa aikana minun koulutus -Bellingham, Seattle, San Francisco, Carson City, Los Angeles ja Portland. Olen valmistunut minun koulunkäynnin ääretön kaupungeissa, touring West Coast ja elävät pois reppu kuukausia kerrallaan. Olen tavannut niin paljon satunnaisia ​​ihmisiä matkoillani ja oli niin paljon voittoisan vuorovaikutus opiskelutovereiden. Ei koulu valtakunnassa voisi tarjota minulle stipendin, joka vetää minua selkeä SNHU sekä vapautta ja koulutusta se tarjoaa minulle.