Anthony Musgrave SNHU

Koska isä kolme laadukasta ja täynnä energiaa poikaa ja aviomies minun kaunis vaimo yli 17 vuotta, olen aina antaa kaikkeni perheelleni ja motivoida poikani tehdä parhaansa luokassa ja kaikissa he tekevät. En ole mahdollisuutta käydä koulu koulun jälkeen, joten en juuri toiminut. Olen ollut analogisella alueella yritysmaailman 14 vuotta ja kulki hieman ylöspäin siellä täällä, mutta aina tiennyt en voinut tehdä paljon paremmin. Niinpä päätin hakea ja liittyä Internet tiedekunnan. Pystyin saada noin 1/3 miten kautta minun teollisuus- aste, ja se alkoi “ei” olla mitä käsitys se oli.

Tiedekunta menin tuntui mennä alamäkeen. Sitten päätti etsiä erilaisen koulu ja löysi SNHU. Siitä lähtien, kun olen kutsuttiin, voisin kertoa se oli hyvin erottuva. Ilmoittautumisen neuvonantaja ja koulutustaustaani neuvonantaja ovat olleet suuria. Kun minun huippulaatua, tiesin SNHU oli selvä ja mitä olin etsimään in koulutusta. He todella ymmärtää tasapaino täytyy käydä verkossa koulu, jossa on koko ajan työtä ja perhe.

Professorit ovat yhtä hyviä ja sanalliset vaihto on vielä parempi. Olen aina tiedä, mitä odottaa minua, ja minun konsultti tarkistaa vuonna, ainakin yhden viikon, vain nähdä, miten asiat ovat menossa.