. vene matkat

Olen ollut harkitsee suhteessa siihen Logistic toiminta viime aikoina, ja se tapahtuu minulle, että se voisi olla mukavaa, jos se saattaisi todennäköisesti kestää uusiutumattomien aineita huomioon. Useimmat biologiset pesäkkeet tukeutua seoksesta uusiutuvien ja uusiutumattomien materiaalien – ihmisten varmasti tehdä. Kuten olen purjehtinut pitkin Alaskassa, kuvittelin laajennettu Logistic ominaisuus, joka on kaksi toimitukset ehdot – yksi uusiutuva, yksi uusiutumattomista. Uusiutuvan tuki aikavälillä toimivat kuten perus Logistic ominaisuus, aiheuttaen kaatamalla kasvun siirtomaakseen käytetään yhä helpommin komponentteja.

uusiutumattomien Termi laskisi alle asukkaan voima, kunnes se laski nollaan, jonka jälkeen ominaisuus sopeutuu itsensä perus ympäristöä mahdollisimman kuin klassinen toiminto tekee. Uusi toiminto on käytännöllisempi kuin perinteinen toiminto, koska se esittää vaikutusta asukkaiden vaivalloinen uusiutumattomia materiaaleja – se edustaa varoitus ihmisille, jotka meillä on nyt väestöstä yli voidaan ylläpitää, koska käytämme jopa uusiutumattomista resursseja. Joissakin verkossa viittauksia arviosta, koska viimeisin maailma asukkaan kolmesti suurempi kuin voi olla mahdollista, jos äkillisesti olivat riippuvaisia ​​uusiutuvaan komponentteja yksin. Koska kuuma ominaisuus voi toimia mallintaa korkeus ja laskuun ihmisen numerot – meidän täytyy tehdä, on selvittää oikean arvojen liittämisen simulointi.