Etenee Ura ja Yhteyksien at ALA: n Annual Conference Robert Half Legal

Hallituksemme johtaja Chad Volkert, toteutettiin hyvin pidetty koulutus- session – “Extreme Makeover: lakiasiaintehtävissä Muuttunut” – ALA: n edellinen presidentti Steve Wingert, joka on hallituksen johtaja Marshall, Gerstein ja Borun LLP. Steve ja Chad keskusteltiin aikakauden muutosta asianajotoimistossa ja tapaa juristeistaan ​​jäsenet ylittämään sekä perinteisiä rooleja suorittaa suuri arvo tehtäviä, jotka olivat kerran aikaan pro ja johtohenkilöiden yksilöitä. Jotkut näistä uusista tehtävät voidaan kattaa valitsevat liike seuralaisia, laadinta oikeudellisia asiakirjoja, ja selviytyminen asiakassuhteita. Vaikka kauppa parannus lepää edelleen pääasiassa lakimiesammattien, henkilökunnan jäsenet kuten oikeudelliset sihteerit ja assistentit, paralegals, tekniikan, kirjastonhoitajat ja ylläpitäjät tekevät maksuja parantanut asiakkaan operaattorin tasolle ja tuottaa lisää liiketoimintaa. Chad ja Steve mainitsi määritellä uudelleen asiakaspalvelun ja saada ostaa luoda kulttuurin muutosta yrityksissä.

Yleisö osallistujille jää parhaiden käytäntöjen selvittämiseksi tarpeisiin yrityksen ja kasvava henkilöstö sekä uuden asiakkaan tuottajamallien, lisäämällä joukkue ajattelutapa järjestelmä.