Yhdenmukainen Network Device nimeäminen

CNDN on lemmikkieläinten tehtävä Matt Domsch Dell, Inc. Se on tarkoitettu kiertämään yksi tärkeimmistä ansoja, jotka syntyvät sallii ytimen NIC nimiä suodattua muuttumattomana toimiva järjestelmä ja ulkomaailman. Mr. Domsch ja Dell ovat luoneet apuohjelma nimeltä “biosdevname”, joka käyttää suhteellisen yksinkertaiset algoritmi jatkuvasti kartoittaa raaka NIC laitteisto nimet muutamia uusia nimiä, jotka pitäisi vältellä sekaannusta että joskus lopputulokset menetelmiä erilaisia ​​verkkokorttia.

sekaannus voi johtua liikkuvat verkkokortit ympäriinsä alustan aikana parannuksia ja huollon, tai sen vuoksi rodun tilanne, joka voi satunnaisesti antaa NIC nimiä vastauksena ajoitus tapahtumia käynnistyä. On olemassa melko paljon komplikaatioita Microsoft Windows – yksi tuskin tietää, mistä aloittaa. Mutta yksi tekijä katastrofin tämä on moderni Windows, on, missä määrin Microsoftin sovellus etenemisen tapahtuu tyhjiössä, jotta poistetaan kokonaan käyttäjien tarpeet että ne voisi yhtä hyvin edelleen olemassa erillinen planeetta. On että tämä henkeäsalpaava etäisyys kehittäjien ja käyttäjien tarpeet, jotka johtivat entinen Microsoftin johtoon Jim Allchin sanoa: “En ole varma, miten virasto huomaamatta mitä asioita asiakkaillemme sekä yrityksen ja asuntojen tärkein, mutta mielestäni olemme menettäneet tiemme. mielestäni joukkueemme overpassed mitä virheetön keinoin, mitä joustavuus merkitsee, mitä täydellinen skenaarioita tarkoita, mitä puolustus tarkoittaa, mitä toimintoja keinoja, miten olennainen vanha toiminnot ovat, ja todella ymmärtää, mitä tärkeimpiä kysymyksiä asiakkaita kohtaavat ovat.. < / p>