Amy Hull SNHU

Olen ilmoittautunut SNHU verkossa ryhmiin vuonna 2012, jonka tavoitteena on tulojen kandidaatin tutkinnon liikkeenjohdon ja ihmisen välineisiin. Vaikka olin osallistunut 12 kuukautta korkeakoulu 2002 2003, väistämättömät olosuhteet elämässäni tehnyt mahdottomaksi minun palata jäljellä kolme vuotta. Siitä lähtien elämä marssivat. Minusta tuli äiti ja oli koko ajan työtä talon ulkopuolella. Vaikka halusin palata tiedekunnan, en voisi koskaan selvittää, miten vakautta kotielämän ja osallistuvat luokan perinteiseen opetukseen ympäristössä.

Kuitenkin, kun merkittävää tutkimusta ja paljon unta, löysin Southern New Hampshire University. Olin hyvin innoissani kertoa, että ei ainoastaan ​​ne ovat saaneet aste olin yrittää löytää, mutta voisin ansaita että aste ehdottomasti verkossa. Olen nyt ollut läsnä SNHU kaksi vuotta, ja on kaksitoista kuukautta aikaa ennen kuin pidätellä asteen kädessä. Kokemukset tästä on ollut laadukasta. Kaikki tutkijat olen törmännyt ovat osaavia ja tukevat jokaisessa vaiheessa tavalla.

Oma opetusohjelma konsultti uskollisesti sekit minulle tapa sähköposti ja puheluita lukukausittain, joka ulottuu sanoja onnittelut ja avuntarjouksia. En voisi olla onnellisempi minun valinta tiedekunnan, ja olen usein esittänyt SNHU kenellekään tiedän kuka on huolissaan menee takaisin kouluun, tai koulua ensimmäistä kertaa.